banán s čokoládou a domácím zákysem

Dobře osadí střevo, obnoví střevní mikroflóru a podpoří správné zažívání.

Bifivit

vivo-syn domácí výrobaSYN punc kvality

__________________________________________________________________________________

Oblíbený u dětí. Vybrané bakterie, které jsou v souladu s mikroflórou dětského střeva. Podporují imunitu a odolnost proti alergiím. 

Hustý zakysaný nápoj, příjemné chuti a jemné konzistence.

Zákys můžete dochucovat ovocem, ořechy, medem, marmeládou a dalšími přísadami podle Vaší chuti. Pro zdraví však je-li to možné řepného cukru co nejméně.

Složení:

  • Acetobacter aceti
  • Bifidobacterium bifidum
  • Bifidobacterium adolescentics
  • Bifidobacterium longum
  • Bifidobacterium animalis
  • Lactococcus lactis subsp. cremoris
  • Lactococcus lactis subsp. diacetylactis
  • Propionibacterium freudenreichii

Alergeny:   Mléko a výrobky z mléka

Zákys lze připravit ve velmi mírné příjemné chuti, která chutná dětem.

Doporučujeme přislazovat řepným cukrem co nejméně. Sladká chuť je návyk, který je možné umírnit. Lépe je přichucovat medem, ovocem nebo přírodnímu sladidly, jako je např. javorový, agávový nebo datlový sirup.

Užitečné vlastnosti obsažených bakterií:

Bifidobakterie

  • obnovují zdravou střevní mikroflóru, chrání střevní stěnu a tvoří bariéru proti průniku toxinů do těla
  • mají vysokou aktivitu proti patogenním mikroorganismům
  • rozvojem mastných kyselin se podílí na zlepšení trávení
  • zlepšují vstřebávání vápníku, železa a vitaminu D přes střevní stěnu

Laktobacily

  • pomáhají při akutních střevních infekcích
  • jsou schopné v našem těle vytvářet látky s antibiotickou aktivitou
  • omezují množení patogenních organismů v žaludku a tlustém střevě

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

chutná dětem

Propionová bakterie

  • podporuje růst bifidoflóry a zabraňuje množení plísní a hnilobných bakterií
  • aktivně se zapojují likvidace cukrů kvašením a vyrovnávají tak překysalení organismu
  • přispívá k vytváření a vstřebávání zejména vitaminů, především vitamínu B12