ranní ovocná mistička se zákysem / jogurtem

Pro udržení zdravé mikroflóry nejlépe užívat ihned v začátku léčby, dříve než dojde k velkému narušení střevní rovnováhy léky.

Jogurt

vivo-syn domácí výrobaSYN punc kvality

__________________________________________________________________________________

Speciálně vybrané acidofilní bakterie odolné proti antibiotikům a chemoterapeutickým lékům.

Vysoce odolné, velmi dobře se usadí ve střevě.

Zákys je možné kombinovat s léky. Pokud by léčby vyžadovala dietu, lékař by Vás sám informoval o způsobu stravování. Stále se jedná o typ jogurtu.

Složení:

  • Lactobacillus acidophilus
  • Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
  • Lactococcus lactis subsp. diacetylactis

Alergeny:   Mléko a výrobky z mléka

Jak používat v nejčistší podobě?

Velmi účinný způsob pro obnovení mikroflóry. Pro užívání v čisté (nezakysané) podobě je vhodné konzumovat 1 lahvičku 1- 2 krát denně ihned po jídle po dobu 1- 3 týdnů. Pro dosažení maximálního účinku můžeme kombinovat čisté kultury s konzumací domácích mléčných výrobků.

Vhodné pro lidi s mírnou nesnášenlivostí mléka a mléčných výrobků (lahvička stále obsahuje velmi malé množství sušeného kravského mléka, které je použito jako plnidlo kultury). V případě alergie je potřeba nejdříve snášenlivost vyzkoušet. Obnovení střevní mikroflóry však může alergické reakce zmírnit.

Pro přímou konzumaci použijte vždy neotevřenou lahvičku, kterou zředíte lžící vlažné pitné vody. Po rozpuštění vypijte.

Zákys lze připravit ve velmi mírné příjemné chuti, která chutná dětem.

Doporučujeme přislazovat řepným cukrem co nejméně. Sladká chuť je návyk, který je možné umírnit. Lépe je přichucovat medem, ovocem nebo přírodnímu sladidly, jako je např. javorový, agávový nebo datlový sirup.

Lokálně je možné aplikovat na kůži.

Při plísňových nebo bakteriálních potížích může ulevit od potíží. Postižené místo je vhodné potřít hotovým zákysem a ponechat 5 - 15min. Poté omýt čistou vodou bez mýdla. Můžete požít i v čisté formě, při naředění malého množství čistou pitnou vodou. Použití zákysu je však účřinější.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

v čisté formě

chutná dětem

přímo na kůži

Užitečné vlastnosti acidobakterií:

  • brání rozvoji patogenů, normalizují trávení
  • obnovují a udržují střevní mikroflóru
  • tlumí rozvoj zánětů a aktivují očistné procesy
  • neutralizují toxiny
  • zdroj vitaminu B12